• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۵۹۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۲
یزد » علمی و فرهنگی

تولید روزانه حدود هزار تن پسماند ساختمانی در شهر یزد 

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد: روزانه به طور متوسط ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ تن نخاله و پسماند ساختمانی در این شهر تولید می‌شود که مدیریت این موضوع، نیازمند هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های متولی و همراهی همشهریان است.

تولید روزانه حدود ۱۰۰۰ تن پسماند ساختمانی در شهر یزد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا برزگر با اعلام این که میزان تولید پسماند ساختمانی در کشور به طور متوسط ۳ برابر پسماند عادی خانگی است، افزود: این میزان در شهر یزد برای تولید پسماند عمران ساختمانی روزانه در حدود ۹۰۰ تا هزار و ۱۰۰ تن است که در واقع حجم کمی محسوب نمی‌شود و باید با هم‌افزایی دستگا‌ه‌های متولی و همراهی شهروندان در راستای ساماندهی این معضل، گام برداریم.

وی افزود: شهرداری یزد در بخش پسماند‌های جزء ساختمانی مثلا نخاله‌های حاصل از تعمیر و نگهداری ساختمان، علاوه بر کار امانی توسط عوامل جمع آوری سازمان، پیمانکار بخش خصوصی نیز دارد که خدمات را به صورت مکانیزه به شهروندان ارائه می‌دهد، بدین صورت که باکس‌هایی که اصطلاحاً به آن بازوغلتان گفته می‌شود، در اختیار متقاضی گذاشته می‌شود تا نخاله در سطح معابر ریخته نشود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد با اعلام شماره تلفن ۳۳۱۳۵۲۰۰ برای کسب اطلاعات لازم از سازمان مدیریت پسماند در خصوص دریافت بازوغلتان، تصریح کرد: با این اقدام، نخاله‌های ساختمانی در معابر و نهایتاً در محل‌های غیرمجاز تخلیه نمی‌شود و علاوه بر این که مشکلات زیست‌محیطی و نازیبایی برای شهر به وجود نمی‌آید، از خطرات احتمالی که ممکن است در اثر برخورد با آن برای شهروندان و یا خودرو‌ها ایجاد شود، جلوگیری می‌شود. 

وی مشکل عمده در این حوزه را مربوط به نخاله‌های کلی که از گودبرداری‌ها و طرح‌های بزرگ عمرانی حاصل می‌شود، عنوان کرد و گفت: از چند سال پیش بحث ساماندهی خودرو‌های عمرانی ساختمانی را شروع کردیم و تا کنون توانسته‌ایم هزار و ۴۸۵ خودروی حفار و حمل کننده پسماند‌های ساختمانی را شناسایی، کد‌گذاری و ساماندهی کنیم.

به گفته‌ی برزگر، این خودرو‌ها قبل از هرگونه فعالیت گودبرداری و یا نخاله برداری باید از سازمان مدیریت پسماند مجوز بگیرند و تنها بعد از اخذ مجوز، می‌توانند فعالیت عمرانی خود را انجام دهند.

وی در خصوص این مجوز توضیح داد: پروانه ساخت قبل از شروع طرح توسط کارفرما گرفته می‌شود و هزینه‌های مربوط به حمل و نقل پسماند ساختمانی توسط کارفرما در هنگام اخذ پروانه پرداخت شده است، ولی مجوز حمل و تخلیه پسماند ساختمانی باید توسط پیمانکار حفاری گرفته شود و صدور این مجوز تنها به منظور شناسایی مبدا و مقصد تخلیه نخاله برای جلوگیری از تخلیه در محل‌های غیرمجاز می‌باشد.

این مقام مسئول در شهرداری یزد با اشاره به اینکه تاکنون هزار و ۵۶۶ مجوز حمل و تخلیه پسماند ساختمانی توسط سازمان صادر شده است، ادامه داد: با وجود این تعداد صدور مجوز ولی متاسفانه هزار و ۱۴۰ مورد تخلف نیز ثبت شده است که نشان می‌دهد این حوزه هنوز نیاز به نظارت و هم‌افزایی بیشتر دستگاه‌های متولی، همچنین همکاری مالکین پروژه و شهروندان با مجموعه مدیریت شهری را دارد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد در پایان از شهروندان یزدی درخواست کرد، در صورت مشاهده هرگونه تخلیه غیرمجاز نخاله‌ها در معابر شهری، محدوده یا حریم شهر، مراتب را به سامانه تلفنی ۱۳۷ شهرداری اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)